Nadzienia z ciepłymi nutami

Nasze rozwiązania

Nadzienie waniliowe, czekoladowe, toffi lub ze słonym karmelem – dzięki swoim głębokim profilom smaków i swojej gładkiej strukturze doskonale nadają się do wzbogacania wielu produktów piekarniczych i cukierniczych.

Nadzienia z ciepłymi nutami

Państwa wypieki zyskają na smaku!

Portfolio produktów:

  • Delikatnie kremowe nadzienia na bazie wody

  • Smaki klasyczne, tj. waniliowy, czekoladowy, karmelowy lub nowoczesne i innowacyjne na bazie alkoholu

  • Idealna funkcjonalność, przetworzenie i stabilność

  • Stosowanie przed upieczeniem lub po nim

  • Stabilność w procesie mrożenia/rozmrażania

Zalety stosowania:

  • Nieograniczona różnorodność smaków dzięki kreatywnym połączeniom

  • Obraz produktu pełnego smaku

  • Delikatnie kremowe wrażenia w ustach

  • Bez dodatku konserwantów

  • Stabilna, jednolita konsystencja w czasie okresu przydatności do spożycia

Zastosowania:
Przemysłowe i rzemieślnicze wypieki:

  • pączki, donaty, muffinki

  • Croissanty i słodkie wypieki

  • Brioszki, wypieki z ciasta o luźnej konsystencji

  • Ptysie, eklery

Państwa korzyści:

 

  • Ponad 50 lat doświadczenia i kompetencji

  • Najwyższe standardy jakości

  • Szybkie dostosowanie do potrzeb klienta

  • Wsparcie w testach u klienta

Bestsellery i innowacje:

  • Wanilia

  • Czekolada

  • Karmel

  • Migdały

  • Czekolada i orzech laskowy

Zachęcamy do skorzystania z naszej bogatej wiedzy.

Po indywidualnych uzgodnieniach z klientem od samego początku uwzględniamy szczególne, technologiczne wymogi, a także wymagane klasy jakości.

Kontakt

Zawsze dajemy z siebie to, co najlepsze. Również w zakresie serwisu.

Cieszymy się, że nasze produkty trafiły w Państwa gust. Z przyjemnością osobiście odpowiemy na Państwa pytania.

 

Możliwości kontaktu z nami:

 

Zentis Polska Sp. z o. o.
Ul. Przemysłowa 8, Żelków Kolonia
08-110 Siedlce

 

Telefon: +48 25 6402-100

Faks: +48 25 6409-100

E-mail: zentis@zentis.pl