Wśród konsumentów popularne są zwłaszcza produkty o wrażliwym pH, takie jak budyń czy kaszka, zapewniające czyste doznania smakowe. Nasze doświadczenie technologiczne gwarantuje tutaj nieskończoną różnorodność – również dla Państwa roślinnych alternatyw mleka.
Komponenty o obojętnym pH (UHT)
... naturalnie smaczne!
Portfolio produktów:
-
Komponenty owocowe, z ciepłymi nutami, warzywne, roślinne, z orzechami, zbożami i nasionami o obojętnym pH
-
Idealne spełnienie wymogów słodkich deserów
-
Duża różnorodność tradycyjnych i nowoczesnych rodzajów i połączeń
-
Indywidualne receptury dopasowane do Państwa zastosowań
Zalety stosowania:
-
Większa różnorodność na rynku słodkich deserów
-
Struktura od gładkiej po wyczuwalne kawałki – chrupiące lub rozpływające się
-
Możliwość łączenia różnych kategorii, np. czekolady i wiórków
-
Możliwość dostosowania do specjalnych potrzeb żywieniowych:
- dieta bezglutenowa, bez laktozy
- produkty bio, koszerne
Zastosowania:
Alternatywy mleka:
-
Jogurty (deserowe/pitne)
-
Twarogi i sery świeże
-
Napoje na bazie mleka
-
Desery
-
Lody
Państwa korzyści:
-
Doskonałe kompetencje w stosowaniu
-
Bogate portfolio i duża innowacyjność
-
Rozwiązania od razu gotowe do wykorzystania
-
Szybkie dostosowanie do potrzeb klienta
-
Wsparcie w testach u klienta
Bestsellery i innowacje:
-
Kawa
-
Ciasteczka czekoladowe
-
Orzech laskowy
-
Wanilia
-
Karmel
Opakowania:
Zachęcamy do skorzystania z naszej bogatej wiedzy.
Po indywidualnych uzgodnieniach z klientem od samego początku uwzględniamy szczególne, technologiczne wymogi, a także wymagane klasy jakości.
Kontakt
Zawsze dajemy z siebie to, co najlepsze. Również w zakresie serwisu.
Cieszymy się, że nasze produkty trafiły w Państwa gust. Z przyjemnością osobiście odpowiemy na Państwa pytania.
Możliwości kontaktu z nami:
Zentis Polska Sp. z o. o.
Ul. Przemysłowa 8, Żelków Kolonia
08-110 Siedlce
Telefon: +48 25 6402-100
Faks: +48 25 6409-100
E-mail: zentis@zentis.pl