Konsumenci uwielbiają przyjemny kontrast między kremowym jogurtem a chrupiącymi kuleczkami z delikatnych ziaren zbóż oblanych czekoladą. Nasza oferta pozwala na wyjątkowe zróżnicowanie struktury Państwa produktów.
Chrupiące dodatki
... naturalnie chrupiące!
Portfolio produktów:
-
Komponenty z ekstrudowanych zbóż
-
Polewa czekoladowa (25%)
-
Kształt: kuleczki (od 4 do 5 mm)
-
Stabilne i chrupiące w białej masie
-
Możliwość łączenia z owocami lub komponentami z ciepłymi nutami
Zalety stosowania:
-
Dodatek bezpośrednio do masy jogurtowej
-
Chrupiące wnętrze oblane czekoladą
-
Pozostają chrupiące i stabilne
-
Wyjątkowa struktura
-
Przyjemność smaku i ładny wygląd
Zastosowania:
Produkty mleczne:
-
Jogurty (deserowe/pitne)
-
Twarogi i sery świeże
-
Lody
Państwa korzyści:
-
Wynalazca stabilnych dodatków do produktów mlecznych
-
Firma odnosząca sukcesy na rynku od 2005 roku
-
Doskonałe kompetencje w stosowaniu
-
Wsparcie w testach u klienta
Bestsellery i innowacje:
-
Wanilia i chrupiące dodatki
-
Truskawka i chrupiące dodatki
-
Banan i chrupiące dodatki
-
Czekolada i chrupiące dodatki
-
Nugat i chrupiące dodatki
Opakowania:
Zachęcamy do skorzystania z naszej bogatej wiedzy.
Po indywidualnych uzgodnieniach z klientem od samego początku uwzględniamy szczególne, technologiczne wymogi, a także wymagane klasy jakości.
Kontakt
Zawsze dajemy z siebie to, co najlepsze. Również w zakresie serwisu.
Cieszymy się, że nasze produkty trafiły w Państwa gust. Z przyjemnością osobiście odpowiemy na Państwa pytania.
Możliwości kontaktu z nami:
Zentis Polska Sp. z o. o.
Ul. Przemysłowa 8, Żelków Kolonia
08-110 Siedlce
Telefon: +48 25 6402-100
Faks: +48 25 6409-100
E-mail: zentis@zentis.pl