Konsumenci uwielbiają nagradzanie siebie zarówno przyjemnie klasycznymi, jak i nowymi smakami. Elementami decydującymi są tutaj: smak, struktura, wrażenie w ustach oraz kolor.
Komponenty z ciepłymi nutami
... naturalnie pyszne!
Portfolio produktów:
-
Zróżnicowane rodzaje i połączenia
-
Regulowany udział ciepłych nut
-
Tradycyjne lub nowoczesne specjały
-
Indywidualne receptury dopasowane do Państwa zastosowań
Zalety stosowania:
-
Czysta przyjemność i ciekawy wygląd
-
Unikalna struktura, od gładkiej po wyczuwalne kawałki – chrupiące lub rozpływające się
-
Możliwość łączenia różnych kategorii, np. czekolady i wiórków
-
Certyfikaty, np. Rainforest Alliance 2020 i/lub Fairtrade
-
Możliwość dostosowania do specjalnych potrzeb żywieniowych:
- bez glutenu, bez laktozy, bio, produkty koszerne
Zastosowania:
Produkty mleczne i alternatywy mleka:
-
Jogurty (deserowe/pitne)
-
Twarogi i sery świeże
-
Napoje na bazie mleka
-
Desery
-
Lody
Państwa korzyści:
-
Doskonałe kompetencje w stosowaniu
-
Bogate portfolio i duża innowacyjność
-
Rozwiązania od razu gotowe do wykorzystania
-
Szybkie dostosowanie do potrzeb klienta
-
Wsparcie w testach u klienta
Bestsellery i innowacje:
-
Czekolada
-
Słony karmel
-
Kawa Dalgona
-
Wanilia
-
Orzech laskowy
Opakowania:
Zachęcamy do skorzystania z naszej bogatej wiedzy.
Po indywidualnych uzgodnieniach z klientem od samego początku uwzględniamy szczególne, technologiczne wymogi, a także wymagane klasy jakości.
Kontakt
Zawsze dajemy z siebie to, co najlepsze. Również w zakresie serwisu.
Cieszymy się, że nasze produkty trafiły w Państwa gust. Z przyjemnością osobiście odpowiemy na Państwa pytania.
Możliwości kontaktu z nami:
Zentis Polska Sp. z o. o.
Ul. Przemysłowa 8, Żelków Kolonia
08-110 Siedlce
Telefon: +48 25 6402-100
Faks: +48 25 6409-100
E-mail: zentis@zentis.pl