Czekolada w proszku

Nasze rozwiązania

Produkty z atrakcyjnymi dodatkami, takimi jak czekolada w proszku, idealnie spełniają potrzeby konsumentów, aby żywność i napoje były bardziej zdrowe, a mimo to pełne przyjemności.

Komponenty z czekoladą w proszku

... naturalnie atrakcyjne!

Portfolio produktów:

  • Małe, stabilne wiórki czekoladowe z najdelikatniejszej czekolady z plantacji

  • Drobna struktura wiórków (cząsteczki o średnicy od 1 do 3 mm)

  • Możliwość łączenia z owocami, ciepłymi nutami lub zbożami, orzechami i nasionami

     

     

Zalety stosowania:

  • Stabilność w białej masie

  • Atrakcyjny wygląd

  • Delikatna, lekka czekoladowa przyjemność

  • Możliwość oznaczenia jako prawdziwa czekolada

  • Możliwy certyfikat Rainforest Alliance 2020 

Zastosowania:

Produkty mleczne:

  • Jogurty (deserowe/pitne)

  • Twarogi i sery świeże

  • Napoje na bazie mleka

  • Desery

  • Lody

Państwa korzyści:

 

  • Wynalazca stabilnych wiórków czekoladowych i czekolady w proszku

  • Doskonałe kompetencje w stosowaniu

  • Wsparcie w testach u klienta

Bestsellery i innowacje:

  • Wanilia i czekolada w proszku

  • Espresso i czekolada w proszku

  • Matcha i czekolada w proszku

  • Wiśnia i czekolada w proszku

Entdecken Sie unsere Zentis Dairy Splits!

Zachęcamy do skorzystania z naszej bogatej wiedzy.

Po indywidualnych uzgodnieniach z klientem od samego początku uwzględniamy szczególne, technologiczne wymogi, a także wymagane klasy jakości.

Kontakt

Zawsze dajemy z siebie to, co najlepsze. Również w zakresie serwisu.

Cieszymy się, że nasze produkty trafiły w Państwa gust. Z przyjemnością osobiście odpowiemy na Państwa pytania.

 

Możliwości kontaktu z nami:

 

Zentis Polska Sp. z o. o.
Ul. Przemysłowa 8, Żelków Kolonia
08-110 Siedlce

 

Telefon: +48 25 6402-100

Faks: +48 25 6409-100

E-mail: zentis@zentis.pl