Produkty z atrakcyjnymi dodatkami, takimi jak czekolada w proszku, idealnie spełniają potrzeby konsumentów, aby żywność i napoje były bardziej zdrowe, a mimo to pełne przyjemności.
Komponenty z czekoladą w proszku
... naturalnie atrakcyjne!
Portfolio produktów:
-
Małe, stabilne wiórki czekoladowe z najdelikatniejszej czekolady z plantacji
-
Drobna struktura wiórków (cząsteczki o średnicy od 1 do 3 mm)
-
Możliwość łączenia z owocami, ciepłymi nutami lub zbożami, orzechami i nasionami
Zalety stosowania:
-
Stabilność w białej masie
-
Atrakcyjny wygląd
-
Delikatna, lekka czekoladowa przyjemność
-
Możliwość oznaczenia jako prawdziwa czekolada
-
Możliwy certyfikat Rainforest Alliance 2020
Zastosowania:
Produkty mleczne:
-
Jogurty (deserowe/pitne)
-
Twarogi i sery świeże
-
Napoje na bazie mleka
-
Desery
-
Lody
Państwa korzyści:
-
Wynalazca stabilnych wiórków czekoladowych i czekolady w proszku
-
Doskonałe kompetencje w stosowaniu
-
Wsparcie w testach u klienta
Bestsellery i innowacje:
-
Wanilia i czekolada w proszku
-
Espresso i czekolada w proszku
-
Matcha i czekolada w proszku
-
Wiśnia i czekolada w proszku
Opakowania:
Entdecken Sie unsere Zentis Dairy Splits!
Zachęcamy do skorzystania z naszej bogatej wiedzy.
Po indywidualnych uzgodnieniach z klientem od samego początku uwzględniamy szczególne, technologiczne wymogi, a także wymagane klasy jakości.
Kontakt
Zawsze dajemy z siebie to, co najlepsze. Również w zakresie serwisu.
Cieszymy się, że nasze produkty trafiły w Państwa gust. Z przyjemnością osobiście odpowiemy na Państwa pytania.
Możliwości kontaktu z nami:
Zentis Polska Sp. z o. o.
Ul. Przemysłowa 8, Żelków Kolonia
08-110 Siedlce
Telefon: +48 25 6402-100
Faks: +48 25 6409-100
E-mail: zentis@zentis.pl