Produkty mleczne z chrupiącymi dodatkami są coraz popularniejsze. Urozmaicone doznania smakowe zapewnia zwłaszcza kontrast między chrupiącymi wiórkami a kremowym produktem mlecznym.
Komponenty z wiórkami
... naturalnie chrupiące!
Portfolio produktów:
-
Wiórki z gorzkiej czekolady
-
Wiórki z mlecznej czekolady
-
Wiórki z białej czekolady
-
Wiórki toffi
-
Wiórki espresso
-
Również w połączeniu z owocami, ciepłymi nutami lub zbożami, orzechami i nasionami
Zalety stosowania:
-
Przyjemność smaku i ładny wygląd
-
Pozostają chrupiące i stabilne w produkcie końcowym
-
Możliwość dostosowania do specjalnych potrzeb żywieniowych, np. produkty bez laktozy, UHT, z certyfikatem Rainforest Alliance 2020 lub Fairtrade i bio
-
Możliwość użycia wegańskiej gorzkiej czekolady i wiórków espresso w alternatywach mleka
Zastosowania:
Produkty mleczne i alternatywy mleka:
-
Jogurty (deserowe/pitne)
-
Twarogi i sery świeże
-
Napoje na bazie mleka
-
Desery
-
Lody
Państwa korzyści:
-
Wynalazca stabilnych wiórków czekoladowych
-
Opatentowana technologia
-
Ponad 20 lat sukcesów na rynku
-
Doskonałe kompetencje w stosowaniu
-
Wsparcie w testach u klienta
Bestsellery i innowacje:
-
Stracciatella: wanilia i wiórki czekoladowe
-
Wiśnia i wiórki czekoladowe
-
Espresso i wiórki espresso
-
Truskawka i wiórki z białej czekolady
Opakowania:
Zachęcamy do skorzystania z naszej bogatej wiedzy.
Po indywidualnych uzgodnieniach z klientem od samego początku uwzględniamy szczególne, technologiczne wymogi, a także wymagane klasy jakości.
Kontakt
Zawsze dajemy z siebie to, co najlepsze. Również w zakresie serwisu.
Cieszymy się, że nasze produkty trafiły w Państwa gust. Z przyjemnością osobiście odpowiemy na Państwa pytania.
Możliwości kontaktu z nami:
Zentis Polska Sp. z o. o.
Ul. Przemysłowa 8, Żelków Kolonia
08-110 Siedlce
Telefon: +48 25 6402-100
Faks: +48 25 6409-100
E-mail: zentis@zentis.pl