Wiórki

Nasze rozwiązania

Produkty mleczne z chrupiącymi dodatkami są coraz popularniejsze. Urozmaicone doznania smakowe zapewnia zwłaszcza kontrast między chrupiącymi wiórkami a kremowym produktem mlecznym.

Komponenty z wiórkami

... naturalnie chrupiące!

Portfolio produktów:

  • Wiórki z gorzkiej czekolady

  • Wiórki z mlecznej czekolady

  • Wiórki z białej czekolady

  • Wiórki toffi

  • Wiórki espresso

  • Również w połączeniu z owocami, ciepłymi nutami lub zbożami, orzechami i nasionami

Zalety stosowania:

  • Przyjemność smaku i ładny wygląd

  • Pozostają chrupiące i stabilne w produkcie końcowym

  • Możliwość dostosowania do specjalnych potrzeb żywieniowych, np. produkty bez laktozy, UHT, z certyfikatem Rainforest Alliance 2020 lub Fairtrade i bio

  • Możliwość użycia wegańskiej gorzkiej czekolady i wiórków espresso w alternatywach mleka 

Zastosowania:

Produkty mleczne i alternatywy mleka:

  • Jogurty (deserowe/pitne)

  • Twarogi i sery świeże

  • Napoje na bazie mleka

  • Desery

  • Lody

Państwa korzyści:

 

  • Wynalazca stabilnych wiórków czekoladowych

  • Opatentowana technologia

  • Ponad 20 lat sukcesów na rynku

  • Doskonałe kompetencje w stosowaniu

  • Wsparcie w testach u klienta

Bestsellery i innowacje:

  • Stracciatella: wanilia i wiórki czekoladowe

  • Wiśnia i wiórki czekoladowe

  • Espresso i wiórki espresso

  • Truskawka i wiórki z białej czekolady

Zachęcamy do skorzystania z naszej bogatej wiedzy.

Po indywidualnych uzgodnieniach z klientem od samego początku uwzględniamy szczególne, technologiczne wymogi, a także wymagane klasy jakości.

Kontakt

Zawsze dajemy z siebie to, co najlepsze. Również w zakresie serwisu.

Cieszymy się, że nasze produkty trafiły w Państwa gust. Z przyjemnością osobiście odpowiemy na Państwa pytania.

 

Możliwości kontaktu z nami:

 

Zentis Polska Sp. z o. o.
Ul. Przemysłowa 8, Żelków Kolonia
08-110 Siedlce

 

Telefon: +48 25 6402-100

Faks: +48 25 6409-100

E-mail: zentis@zentis.pl