Komponenty żelowe i glazury

Nasze rozwiązania

Gładkie komponenty żelowe i glazury, owocowe lub neutralne, są idealne do łatwego i stabilnego nabłyszczania produktów piekarniczych i cukierniczych. Chronią Państwa wypieki przed wysychaniem.  

Komponenty żelowe i glazury

Państwa wypieki zyskają na smaku!

Portfolio produktów:

  • Klasyczne wykończenie i DuoFix (glazura 2 w 1)

  • Komponenty neutralne, owocowe lub z ciepłymi nutami

  • Z udziałem owoców lub bez

  • Doskonała funkcjonalność, przetworzenie i stabilność

  • Stosowanie po upieczeniu

Zalety stosowania:

  • Uszlachetnianie wypieków i ochrona przed wysychaniem

  • Stosowanie w temperaturze pokojowej lub na jeszcze ciepłych wypiekach

  • Szybkie zastyganie po naniesieniu

  • Gładka konsystencja umożliwiająca stosowanie w urządzeniach do spryskiwania

Zastosowania:
Przemysłowe i rzemieślnicze wypieki:

  • Croissanty

  • Drożdżówki i wyroby z ciasta francuskiego

Państwa korzyści:

 

  • Ponad 50 lat doświadczenia i kompetencji

  • Najwyższe standardy jakości

  • Szybkie dostosowanie do potrzeb klienta

  • Wsparcie w testach u klienta

Bestsellery i innowacje:

  • Glazura do wykańczania, neutralna

  • Glazura do wykańczania, o smaku morelowym

  • Glazura do wykańczania, o smaku morelowym, gładka

  • Żel "Perfekt" neutralny

Zachęcamy do skorzystania z naszej bogatej wiedzy.

Po indywidualnych uzgodnieniach z klientem od samego początku uwzględniamy szczególne, technologiczne wymogi, a także wymagane klasy jakości.

Kontakt

Zawsze dajemy z siebie to, co najlepsze. Również w zakresie serwisu.

Cieszymy się, że nasze produkty trafiły w Państwa gust. Z przyjemnością osobiście odpowiemy na Państwa pytania.

 

Możliwości kontaktu z nami:

 

Zentis Polska Sp. z o. o.
Ul. Przemysłowa 8, Żelków Kolonia
08-110 Siedlce

 

Telefon: +48 25 6402-100

Faks: +48 25 6409-100

E-mail: zentis@zentis.pl