Gładkie komponenty żelowe i glazury, owocowe lub neutralne, są idealne do łatwego i stabilnego nabłyszczania produktów piekarniczych i cukierniczych. Chronią Państwa wypieki przed wysychaniem.
Komponenty żelowe i glazury
Państwa wypieki zyskają na smaku!
Portfolio produktów:
-
Klasyczne wykończenie i DuoFix (glazura 2 w 1)
-
Komponenty neutralne, owocowe lub z ciepłymi nutami
-
Z udziałem owoców lub bez
-
Doskonała funkcjonalność, przetworzenie i stabilność
-
Stosowanie po upieczeniu
Zalety stosowania:
-
Uszlachetnianie wypieków i ochrona przed wysychaniem
-
Stosowanie w temperaturze pokojowej lub na jeszcze ciepłych wypiekach
-
Szybkie zastyganie po naniesieniu
-
Gładka konsystencja umożliwiająca stosowanie w urządzeniach do spryskiwania
Zastosowania:
Przemysłowe i rzemieślnicze wypieki:
-
Croissanty
-
Drożdżówki i wyroby z ciasta francuskiego
Państwa korzyści:
-
Ponad 50 lat doświadczenia i kompetencji
-
Najwyższe standardy jakości
-
Szybkie dostosowanie do potrzeb klienta
-
Wsparcie w testach u klienta
Bestsellery i innowacje:
-
Glazura do wykańczania, neutralna
-
Glazura do wykańczania, o smaku morelowym
-
Glazura do wykańczania, o smaku morelowym, gładka
-
Żel "Perfekt" neutralny
Opakowania:
Zachęcamy do skorzystania z naszej bogatej wiedzy.
Po indywidualnych uzgodnieniach z klientem od samego początku uwzględniamy szczególne, technologiczne wymogi, a także wymagane klasy jakości.
Kontakt
Zawsze dajemy z siebie to, co najlepsze. Również w zakresie serwisu.
Cieszymy się, że nasze produkty trafiły w Państwa gust. Z przyjemnością osobiście odpowiemy na Państwa pytania.
Możliwości kontaktu z nami:
Zentis Polska Sp. z o. o.
Ul. Przemysłowa 8, Żelków Kolonia
08-110 Siedlce
Telefon: +48 25 6402-100
Faks: +48 25 6409-100
E-mail: zentis@zentis.pl