Przyjemność jest ściśle powiązana z niezwykłym smakiem czekolady lub nugatu i orzecha. Dlatego składniki te są tak lubiane w wypiekach. Słodkie i kremowe nadzienie czekoladowe lub delikatnie orzechowe nadzienie orzechowo-nugatowe czynią wypieki prawdziwą ucztą dla zmysłów.
Krem czekoladowy i orzechowo-nugatowy
Państwa wypieki zyskają na smaku!
Portfolio produktów:
-
Klasyczne kremy (na bazie tłuszczu)
-
Zróżnicowany udział kakao i orzechów
-
Konsystencja delikatnie kremowa lub bardziej stała
-
Doskonała funkcjonalność, przetworzenie i stabilność
-
Stosowanie przed upieczeniem lub po nim
-
Stabilność w procesie mrożenia/rozmrażania
Zalety stosowania:
-
Smaki najczęściej występujące w branży wypieków
-
Obraz produktu pełnego smaku
-
Produkt klasy premium z wysokim udziałem orzechów/kakao
-
Doznania związane ze strukturą i wrażenie kremowości w ustach
-
Zrównoważone pozyskiwanie: certyfikaty Rainforest Alliance 2020 i RSPO
Zastosowania:
Przemysłowe i rzemieślnicze wypieki:
-
Croissanty i słodkie wypieki
-
Ciastka i ciasteczka
-
Naleśniki
Państwa korzyści:
-
Ponad 50 lat doświadczenia i kompetencji
-
Najwyższe standardy jakości
-
Bogate portfolio i szybkie prezentowanie wzorów
-
Wsparcie w testach u klienta
Bestsellery i innowacje:
-
Krem orzechowo-nugatowy (13%)
-
Krem orzechowo-nugatowy (22%)
-
Krem czekoladowy
-
Krem z czekolady mlecznej
-
Krem migdałowy
Opakowania:
Zachęcamy do skorzystania z naszej bogatej wiedzy.
Po indywidualnych uzgodnieniach z klientem od samego początku uwzględniamy szczególne, technologiczne wymogi, a także wymagane klasy jakości.
Kontakt
Zawsze dajemy z siebie to, co najlepsze. Również w zakresie serwisu.
Cieszymy się, że nasze produkty trafiły w Państwa gust. Z przyjemnością osobiście odpowiemy na Państwa pytania.
Możliwości kontaktu z nami:
Zentis Polska Sp. z o. o.
Ul. Przemysłowa 8, Żelków Kolonia
08-110 Siedlce
Telefon: +48 25 6402-100
Faks: +48 25 6409-100
E-mail: zentis@zentis.pl