Wypieki z delikatnym marcepanem są prawdziwym rarytasem dla każdego fana marcepanu, zwłaszcza zimą. Nasza wysokiej jakości, aromatyczna surowa masa marcepanowa nadaje się jako indywidualne wypełnienie wypieków według własnych receptur lub do dekoracji tortów.
Marcepan
Państwa wypieki zyskają na smaku!
Portfolio produktów:
-
Marcepan z różnym udziałem migdałów
-
W przeważającej części z wysokiej jakości migdałów kalifornijskich od farmerów współpracujących z „The Almond Board of California”
-
Stosowanie przed upieczeniem lub po nim
-
Stabilność w procesie mrożenia/rozmrażania
Zalety stosowania:
-
Aromatycznie orzechowy smak prażonych migdałów
-
Smaczny produkt wysokiej jakości
-
Indywidualnie regulowany poziom słodkości i konsystencja
-
Produkt plastyczny, jednolity
-
Produkt idealny do obróbki ręcznej lub przemysłowej
Zastosowania:
Wypieki i słodycze:
-
Croissanty, wyroby z ciasta francuskiego i drożdżówki
-
Strucle, pierniki, ciasta z blachy i torty
-
Nadziewanie lub pokrywanie pralinek i tabliczek czekolady
-
Formy marcepanu do dekorowania
Państwa korzyści:
-
Ponad 70 lat doświadczenia w pozyskiwaniu i przetwarzaniu migdałów
-
Najwyższe standardy jakości
-
Rozwój dostosowany do potrzeb klienta
-
Szybkie prezentowanie wzorów i wsparcie w testach u klienta
Bestsellery i innowacje:
-
Surowa masa M1 z 12% gorzkich migdałów*
-
Marcepan szlachetny 90/10
-
Marcepan szlachetny 70/30
-
Marcepan 60/40
-
Marcepan 50/50
Opakowania:
Zachęcamy do skorzystania z naszej bogatej wiedzy.
Po indywidualnych uzgodnieniach z klientem od samego początku uwzględniamy szczególne, technologiczne wymogi, a także wymagane klasy jakości.
Kontakt
Zawsze dajemy z siebie to, co najlepsze. Również w zakresie serwisu.
Cieszymy się, że nasze produkty trafiły w Państwa gust. Z przyjemnością osobiście odpowiemy na Państwa pytania.
Możliwości kontaktu z nami:
Zentis Polska Sp. z o. o.
Ul. Przemysłowa 8, Żelków Kolonia
08-110 Siedlce
Telefon: +48 25 6402-100
Faks: +48 25 6409-100
E-mail: zentis@zentis.pl