Nadzienie waniliowe, czekoladowe, toffi lub ze słonym karmelem – dzięki swoim głębokim profilom smaków i swojej gładkiej strukturze doskonale nadają się do wzbogacania wielu produktów piekarniczych i cukierniczych.
Nadzienia z ciepłymi nutami
Państwa wypieki zyskają na smaku!
Portfolio produktów:
-
Delikatnie kremowe nadzienia na bazie wody
-
Smaki klasyczne, tj. waniliowy, czekoladowy, karmelowy lub nowoczesne i innowacyjne na bazie alkoholu
-
Idealna funkcjonalność, przetworzenie i stabilność
-
Stosowanie przed upieczeniem lub po nim
-
Stabilność w procesie mrożenia/rozmrażania
Zalety stosowania:
-
Nieograniczona różnorodność smaków dzięki kreatywnym połączeniom
-
Obraz produktu pełnego smaku
-
Delikatnie kremowe wrażenia w ustach
-
Bez dodatku konserwantów
-
Stabilna, jednolita konsystencja w czasie okresu przydatności do spożycia
Zastosowania:
Przemysłowe i rzemieślnicze wypieki:
-
pączki, donaty, muffinki
-
Croissanty i słodkie wypieki
-
Brioszki, wypieki z ciasta o luźnej konsystencji
-
Ptysie, eklery
Państwa korzyści:
-
Ponad 50 lat doświadczenia i kompetencji
-
Najwyższe standardy jakości
-
Szybkie dostosowanie do potrzeb klienta
-
Wsparcie w testach u klienta
Bestsellery i innowacje:
-
Wanilia
-
Czekolada
-
Karmel
-
Migdały
-
Czekolada i orzech laskowy
Opakowania:
Zachęcamy do skorzystania z naszej bogatej wiedzy.
Po indywidualnych uzgodnieniach z klientem od samego początku uwzględniamy szczególne, technologiczne wymogi, a także wymagane klasy jakości.
Kontakt
Zawsze dajemy z siebie to, co najlepsze. Również w zakresie serwisu.
Cieszymy się, że nasze produkty trafiły w Państwa gust. Z przyjemnością osobiście odpowiemy na Państwa pytania.
Możliwości kontaktu z nami:
Zentis Polska Sp. z o. o.
Ul. Przemysłowa 8, Żelków Kolonia
08-110 Siedlce
Telefon: +48 25 6402-100
Faks: +48 25 6409-100
E-mail: zentis@zentis.pl